Våre dyr

Sola er reservert

Av 9. februar 2020 februar 18th, 2020 Ingen kommentarer

Sola, født ca. 1-5/19.

En nydelig, vakker svart skatt. Helt alene på en øde plass ble hun fanget inn, ca. 8 uker gammel. Ingen vet hva som har skjedd med mamma. Det satte nok sine spor i en liten sjel, mennesker var skikkelig skumle. Det tok noen måneder før hun fant ut at de var ganske ok likevel.

Nå ligger hun på fanget og koser seg hver kveld. Sola er veldig avhengig av fosterhjemmets egen pus så hun vil ha en snill venn hun kan leke og sove sammen med i sitt nye hjem. Hun har bodd sammen med mange andre katter og en liten hund.

Sola gjemmer seg når det kommer besøk hun ikke kjenner, det blir derfor vanskelig å hilse på Sola før man gir henne en sjanse. Det kommer nok til å ta tid før hun blir trygg på sine nye eiere. Sola kan ikke pushes, hun kommer når hun er klar. Et rolig hjem med 1-2 voksne som har tid og tålmodighet ønsker hun seg veldig og en pusevenn. Hun er veldig snill og kosete når hun blir kjent med deg.

Til og begynne med bør Sola ha et eget rom som hun kan bli trygg i, der hennes nye pusevenn og mennesker kan hilse på henne og gjøre henne trygg. Etter hvert kan døra åpnes og Sola kan selv bestemme når hun vil komme ut til resten av familien.

Sola er klar til å flytte 6/3.

Vi ønsker at Sola skal få et trygt og godt hjem der hun blir tatt godt vare på så lenge hun lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar. Katters retningssans er ikke fullt utviklet før de er 1 år. Trolig bør Sola holdes inne lengre enn til hun er 1 år, slik at hun er helt trygg på sin nye familie før hun slippes ut. Når hun er helt trygg, vil hun sette pris på gode og trygge utemuligheter.

  • Sola er kastrert, ID-merket, fått grunnvaksinen og ormekur.
  • Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.
  • DN Lhmr og omegn skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Anbefaler å lese igjennom kontrakten på forhånd. https://www.db-lillehammer.no/tenker-du-pa-a-adoptere-en-katt-fra-oss/

Har du lyst til å bli Sola’s nye familie, ta kontakt og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby henne:

  • E-post til lillehammer@dyrebeskyttelsen.no
  • PM på facebook
  • Kontaktskjema på www.db-lillehammer.no
  • Ring oss på tlf. 938 48 639 tirs og tors kl. 19.00-21.00

Sola håper å høre fra deg.

Legg igjen et svar