Fru Tripp fikk nytt hjem i fjor høst, men det virket som hun ble stresset over at de var flere personer i hjemmet, så vi anbefaler kun én eier. Hun liker heller ikke andre katter, så hun må være enepus.

Jeg liker å ligge i fanget og elsker varmekablene på badet. Er veldig sosial, følger alltid etter fostermor – hvor enn hun går.
Jeg prater masse, men er ellers veldig rolig av meg. Derimot elsker jeg lekemusa man putter kattemynte i. Jeg klorer ikke på sofaen, men p.g.a. alderen må jeg ta de litt i bruk for å humpe meg opp på sofaen.

Jeg sover nesten hele natta i stua, men når det nærmer seg morgen så går jeg inn på soverommet og sover på puta til fostermor.
Jeg vil helst ha selskap til frokosten, så jeg mjauer til fostermor blir med bort til matskåla. Ellers møter jeg henne alltid i døra når hun kommer hjem fra jobb!

Jeg liker å være ute, men på vinteren er det kun korte visitt på ett-to minutter av gangen. Til sommeren ønsker jeg meg gode uteområder.

P.g.a. alderen går jeg på spesialfôr for eldre katter.

Jeg har ikke noe problem å være hjemme alene en hel dag. Jeg er skeptisk til andre katter og hunder, men kunne ikke brydd meg mindre om bråkete støvsugere eller vaskemaskiner. Det gjør meg ingenting hvis stua er full av venner på besøk. Alle får kos.

Alt i alt jeg en herlig pus som fortjener masse oppmerksomhet og kjærlighet.

Vi ønsker at Fru Tripp skal få et trygt og godt hjem der hun vil bli tatt godt vare på så lenge hun lever. Selv om Fru Tripp er en voksen pus, husk at katter kan bli 20 år, har hun mange gode år foran seg der hun kan gi masse kos og kjærlighet til staben sin.

Fru Tripp må holdes inne i minst 4 uker i sitt nye hjem før hun kan slippes ut, men da ønsker hun seg gode utemuligheter.

Fru Tripp er kastrert, ID-merket, vaksinert og ha fått ormekur. Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting. Vi skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Interesserte bes kontakte fostermor Mie på tlf: 90 11 88 87

Legg igjen et svar