Våre dyr

Hei! Mitt navn er Sofus!

Jeg begynner nå å bli klar for å finne mitt nye hjem. Jeg hadde en vanskelig start på livet da jeg ble født ute sent på høsten, så jeg er nå, ca. 5 mnd. Heldigvis var det noen mennesker som fant meg og familien min i vinter.

Da jeg og søsteren min Sofia først kom i nåværende fosterhjem var vi begge veldig redde. Vi skjønte ikke hvorfor vi plutselig skulle bo med mennesker, men vi fant fort ut at det var ganske godt å bo inne i forhold til ute.

Jeg har nå begynt å like disse menneskene veldig godt. De leker med meg, gir meg masse kos og best av alt; jeg får mye god mat og godbiter. Søsteren min er fortsatt litt redd, men jeg håper at hun snart forstår at menneskene er snille 

Jeg er veldig glad i å leke! Både alene og med andre katter og mennesker. Jeg liker å holde meg i nærheten av det som skjer, spesielt hvis det er mat i nærheten. Jeg elsker nesten all slags type mat og passer på å prøve å få meg en smakebit om menneskene mine spiser. Kos er også noe jeg liker veldig godt 

Menneskene mine tror at jeg kan gå fint overens med andre katter så lenge de godtar meg.
Har ikke møtt noen hunder, så tror det er best om det ikke er noen hund i mitt nye hjem. Tror også det er best om det ikke er et hjem med små barn, litt større barn går nok greit.

Jeg blir nok en stor hannkatt, og har masse pels, så man må passe på å hjelpe meg litt med pelsstellet. Det er også greit om mine fremtidige eiere kanskje har litt tålmodighet, da jeg fortsatt er en smule skeptisk, men så lenge jeg får kos og godbiter blir jeg nok fort trygg 

Jeg ønsker meg et trygt og godt hjem der jeg vil bli tatt godt vare på så lenge jeg lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar. Jeg har ikke lyst til å bli hjemløs nå når jeg har funnet ut hvor godt det er å ha min egen familie.

Jeg må ikke slippes ut før jeg er ca. 1 år gammel, før det er ikke retningssansen fullt utviklet, men da vil jeg sette pris på å få utforske uteområdet sitt.

Jeg er kastrert, ID-merket, vaksinert og ha fått ormekur.
Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.
DN Lhmr og omegn skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Interesserte bes kontakte fostermor Heidi på tlf: 95 08 37 88.

Legg igjen et svar