Rosita, snart klar for nytt hjem

Rosita er en av gjengen som ble fanget inn på vegen mellom Vingrom og Saksumdal. Hun er en ung kattejente på 1-2 år, fortsatt veldig sky, men svært nysgjerrig. Rosita har nok hatt kontakt med mennesker, men i noe begrenset mengde derfor har hun langt igjen før hun kan regnes som en normal sosialisert katt, selv om hun har hatt stor framgang i fosterhjemmet på de ukene hun har bodd der.

Hun er som nevnt veldig nysgjerrig og lar seg plukke fram og kose med, men kommer ikke av seg selv. Hun er helt renslig, vant med andre katter, glad i mat, leken, vakker og har en silkemyk pels.

Ny eier må være over gjennomsnittet tålmodig, og hun vil nok ikke være egnet hos en barnefamilie. Vi tror hun vil sette pris på et hjem med gode utemuligheter selv om det ikke er aktuelt før tidligst neste vår. For tiden trives hun inne med varm seng og full matskål.

Når Rosita flytter vil hun være kastrert, ID-merket, vaksinert og ha fått flere ormekurer.

Vi ønsker Rosita skal få et godt og stabilt hjem som vil ta godt vare på henne så lenge hun lever, viktig å huske at katter kan leve i 20 år.

Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.

Vi skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet. 

Kan du tenke deg å bli familien til denne flotte pusen, ontakt fostermor Nina, tlf. 93 64 83 66 etter kl. 18.00.

Missi er reservert

Det har vært så mange henvendelser på Missi at vi nå velger å sette reservert på henne. Fostermor har ikke tatt den endelige avgjørelsen ennå på hvem som blir staben til Missi, men det er mange gode "kandidater" å velge mellom.

Missi er en liten jente, litt sky mot nye folk, men er ellers en koseklump.  Hun har litt hvit på haletuppen sin og litt på bringa. 

Vi ønsker at Missi skal få et trygt og godt hjem der hun vil bli tatt godt vare på så lenge hun lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar.

Missi må ikke slippes ut før hun er ca 1 år gammel, før det er ikke retningssansen fullt utviklet, men neste høst vil hun nok sette pris på å få utforske uteområdet sitt.

Missi er ID-merket, vaksinert og ha fått ormekur.

Nytt hjem forplikter seg til å kastrere når Missi er stor nok, ca 2 kg.

Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.

Vi skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Interesserte bes kontakte fostermor Tonje på tlf: 45 86 76 44.

Askeladden er reservert

Veslefrikk er reservert

Emil er reservert

Kongla er reservert

Sjokolade ønsker seg sitt for-alltid hjem

Sjokolade var veldig forsiktig da hun kom til fosterhjemmet. Hun søkte tilflukt under en seng, og det tok tid før hun kom fram. Sjokolade har hatt et godt hjem, men dessverre så mista hun både matmor og matfar og hun la ut på vandring. Heldigvis fant hun noen som ville hjelpe henne og tok kontakt med DN. 

Pelsen hennes var full av floker, men heldigvis syntes hun det var deilig å få fjernet disse. Det tok flere timer å få vekk flokene, dermed ble det masse kos og vi ble godt kjent, samtidig som de vonde flokene forsiktig ble klippet vekk. Hun malte fornøyd mens flokene ble fjernet.

Etterhvert ville hun også ut av rommet sitt og oppfører seg nå som om hun eier hele huset. Hun går fint overens med barna og de to andre kattene her.  Hun kan derfor fint bo sammen med en annen pus, bare de to får god tid til å bli kjent med hverandre.

Sjokolade er en veldig hyggelig, rolig og kosete pus, hun elsker kos og oppmerksomhet og liker å være sammen med menneskene sine. Hun er ikke verdens tøffeste pus og kan skvette og gjemme seg hvis man kommer brått på.

Vi tror drømmefamilien hennes er en rolig familie. Hvis de har barn, vil hun nok foretrekke noen som ikke er altfor små.

Vi ønsker at Sjokolade skal få et trygt og godt hjem der hun vil bli tatt godt vare på så lenge hun lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar.

Sjokolade må holdes inne i minst 4 uker i sitt nye hjem før hun kan slippes ut, men da ønsker hun seg gode utemuligheter.

Sjokolade var allerede kastrert, nå er hun også ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.

Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.

Vi skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet. 

Interesserte bes kontakte fostermor Anne på tlf: 91 60 06 96.

Anemone er reservert

Anemone er en nydelig liten jentepus som har hatt en tøff og vanskelig start på livet. I starten av november ble hun og 4 andre katter fanget inn på vegen mellom Vingrom og Saksumdal. Hvor de kommer fra vet ingen. Vi tror Anemone er ca 5 mnd gammel.
 
Hun var svært avmagret og med dårlig pels da hun kom i fosterhjem, men nysgjerrig og kontaktsøkende. Nå har hun lagt på seg mye og nærmer seg normalvekt og har fått så blank og fin pels. Anemone er helt renslig, snill og glad i andre katter, hun er leken, matglad og kosete i alle fall mot fostermor. I møte med nye mennesker så er hun noe tilbakeholden, men tar kontakt etter en stund.
 
Vi ønsker hun skal få et trygt og stabilt hjem der hun vil bli tatt godt vare på så lenge hun lever, og at hun får bo i et hjem uten små barn. Hennes nye hjem må gjerne ha andre katter så lenge de er snille og behandler den lille prinsessen pent. Det er også ønskelig at hun får et hjem der hun får gode utemuligheter i fra neste sommer, for tiden stortrives hun med å være inne i varmen med god seng og full matskål.
 
Den dagen Anemone flytter så vil hun være kastrert, ID-merket, vaksinert og ha fått flere ormekurer. Omplasseringsgebyr vil være kr. 600,- som betales kontant eller med vipps når hun hentes. 

Fiona søker etter nytt hjem

 

Fiona er ca. 5-6 måneder, helt sort.

Fiona er en nydelig kontaktasøkende pusefrøken som er litt mer sky en søsteren sin, Fia, som allerede har flytta til eget hjem.
Fiona er leken, men ser helst at ting skjer i hennes tempo, på hennes premisser.

Hun vil trives både som alenepus eller sammen med en annen pus. Hun går godt overens med fosterhjemmets egne katter.

Vi ønsker at Fiona skal få et trygt og godt hjem der hun vil bli tatt godt vare på så lenge hun lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar.

Fiona må ikke slippes ut før hun er ca. 1 år gammel, før det er ikke retningssansen fullt utviklet, men neste sommer vil hun sette pris på å få utforske uteområdet sitt.

Fiona har fått ormekur, blitt vaksinert og ID-merka.

Nytt hjem forplikter seg til å kastrere når Fiona er stor nok, ca. 2 kg.

Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.

Vi skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Interesserte bes kontakte fostermor Marita på tlf: 41 43 67 70.

Karisma søker ny stab

Jeg heter Karisma. 

Jeg er en svart, hvit, langhåret skjønnhet. Navnet har jeg fått fordi fostermor sier jeg er full av karisma, men det tar litt tid før jeg viser den. 

Jeg er veldig flink i bilen, vi kjørte 2 timer da fostermor henta oss og jeg sa ikke et eneste mjau. Skal jeg være med på tur, er det viktig at jeg har skikkelig transportbur og at jeg ikke slippes ut på ukjent sted.

Jeg skjønte ikke helt at kos var noe bra da jeg kom til fosterhjemmet, trakk meg litt unna, men nå oppsøker jeg fostermor for å få kos. Noen ganger står jeg nesten på hodet når fostermor klør meg på ryggen. Er med overalt, unntatt når støvsugeren kommer fram. Har ikke helt forstått det med å ligge på fanget, men får jeg litt tid på meg, så tror fostermor det vil komme etter hvert. Ligger gjerne ved siden av i sofa’n og da er det godt å bli klødd på magen og ryggen. Jeg liker også å leke, men absolutt ikke å bli båret.

Jeg har en flott pels (når den vokser helt ut igjen) som vil kreve at du er villig til å børste meg ofte. Da jeg kom i fosterhjemmet var pelsen full av vonde tover. Da jeg våkna etter å ha fått stikk i rumpa, hadde jeg fått ny frisyre. 

Jeg har hele mitt liv bodd sammen med Melody, vet ikke hvordan vi er i slekt – mor/datter, søstre? Selv om jeg har bodd sammen med flere andre puser tidligere, så er jeg litt usikker på fremmede puser. Er fremdeles ikke særlig glad i å møte husets dronning, Mia. Vil nok være best om jeg kan være alenekatt, hvis jeg ikke kan bo sammen med Melody.

Ønsker du deg to nydelige skjønnheter, så har du sjansen nå. Jeg og Melody er veldig knytta til hverandre, men det er ingen betingelse. 

Jeg har aldri bodd sammen med barn og hund, har møtt barn og synes de er litt skumle. 

Født: Vet ikke helt når, tror jeg kan være ca. 1-2 år gammel
Adopsjonsgebyret dekker: Full helsesjekk, vaksine, kastrering, ID-chip, ormekur og full barbering av pelsen. 

De som adopterer meg må signerer på kontrakt og godta adopsjonskriteriene. 
Jeg må være inne i 4-5 uker etter at jeg har flytta til deg, slik at jeg blir trygg på deg og knytter meg til mitt nye dronningrike, før jeg skal ut på egne poter. 
Det er viktig å huske på at jeg kan leve til jeg er 15-20 år og jeg har ikke lyst til å bli hjemløs/forlatt igjen, så du må være sikker på at du kan gi meg et hjem i maaaange år. 

Omplasseringsgebyr på kr. 600,- betales kontant eller med Vipps ved henting. 

Er du interessert i å gi fine meg et godt hjem, kontakt fostermor Tone på tlf. 91 17 06 85. 
OBS! Jeg er i fosterhjem i Grue, Hedmark.

Melody venter på ny stab

Jeg heter Melody.

Navnet har jeg fått fordi jeg har en praktfull stemme, jeg roper høyt når jeg synes det er på tide at fostermor slipper oss (meg og Karisma) ut fra hybelen. Jeg har svart og hvit, langhåret pels, en riktig skjønnhet.

Jeg elsker å bli klødd på ryggen og kos er det beste som finnes, da maler jeg høyt. Nå har jeg også funnet ut at hvis jeg hopper opp i fanget så blir det enda mer kos. Jeg liker også å leke og noen ganger farer jeg som en tornado gjennomhuset. Er ikke så veldig glad i å bli båret.

Kan også fortelle at jeg er veldig flink i bilen, vi kjørte 2 timer da fostermor henta oss og jeg sa nesten ikke et eneste mjau, bare når bilen stoppa, f.eks. rødt lys. Skal jeg være med på tur, er det viktig at jeg har skikkelig transportbur og at jeg ikke slippes ut på ukjent sted.

Jeg har en flott pels (når den vokser helt ut igjen) som vil kreve at du er villig til å børste meg ofte. Da jeg kom i fosterhjemmet var pelsen full av vonde tover. Da jeg våkna etter å ha fått stikk i rumpa, hadde jeg fått ny frisyre. 

Jeg har hele tiden bodd sammen med Karisma, vet ikke hvordan vi er i slekt – mor/datter, søstre?

Jeg har møtt husets sjef, Mia, men vi er fremdeles ikke blitt venner. Derfor tror fostermor at det vil være best om jeg blir enepus hvis jeg ikke lenger kan bo sammen med Karisma. 

Ønsker du deg to nydelige skjønnheter, så har du sjansen nå. Jeg og Karisma er veldig knytta til hverandre, men det er ingen betingelse.

Jeg har aldri bodd sammen med barn og hund, har møtt barn, men syntes det ble litt slitsomt.

Født: Vet ikke helt når, tror jeg kan være ca. 1-2 år gammel
Adopsjonsgebyret dekker: Full helsesjekk, vaksine, kastrering, ID-chip, ormekur og full barbering av pelsen.

De som adopterer meg må signerer på kontrakt og godta adopsjonskriteriene.

Jeg må være inne i 4-5 uker etter at jeg har flytta til deg, slik at jeg blir trygg på deg og knytter meg til mitt nye dronningrike, før jeg skal ut på egne poter.

Det er viktig å huske på at jeg kan leve til jeg er 15-20 år og jeg har ikke lyst til å bli hjemløs/forlatt igjen, så du må være sikker på at du kan gi meg et hjem i maaaange år.

Omplasseringsgebyr på kr. 600,- betales kontant ved henting.

Er du interessert i å gi fine meg et godt hjem, kontakt fostermor Tone på tlf. 91 17 06 85. 
OBS! Jeg er i fosterhjem i Grue, Hedmark.