Omplasseres

Kosegutten Rollo klar for eget for-alltid hjem

Rollo er en veldig tillitsfull og ekstremt kosete mann på ca. 2 år. Han elsker å ligge på fanget og tar gjerne imot kos på magen. Han er ikke redd for mennesker, verken kjente eller fremmede, men han reagerer på lyder av biler, 'huslige lyder' som vaskemaskin, kran, og både bevegelse og lyd fra tv, men det kommer seg. Da gjemmer han seg helst under sofaen og kommer ikke fram før han lokkes ut. Han har tilgang til hele huset, men er litt engstelig for å bevege seg ut av rommet han er vant med, og har enda ikke kommet opp i stuen. Han har hilst på husets tre katter, men holder helst litt avstand til disse, vil nok derfor trives best som enehersker i sitt for-alltid hjem. Så lenge han har mat, vann og et varmt fang å ligge på er han fornøyd. 

Han så ganske medtatt ut da han kom inn, men har vært hos dyrlegen og fått sårt tiltrengt pelsstell, i tillegg til kastrering, vaksinering og chip. Han har en kraftig urinveisinfeksjon som han nå får medisiner for, og han virker generelt i god form.

Vi ønsker at Rollo skal få et trygt og godt hjem der han vil bli tatt godt vare på så lenge han lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar. Rollo ønsker seg gode uteområdet, men må holdes inne 4-6 uker før han slippes ut etter at han kommet til sitt nye hjem.

Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant ved henting.

Kan du tenke deg å gi finne Rollo et godt hjem, send en sms til fostermor Marita på tlf: 41 43 67 70 så kontakter hun deg.