Omplasseres

Zlatan venter tålmodig på foralltid-hjem.

Zlatan har nok hatt et hjem, men det må være en stund siden. Da han ble fanget inn så var han veldig redd (måtte fanges i felle), skitten, utslitt og tynn. Etter noen uker i fosterhjem så har han blitt en "normal" katt, i alle fall mot fostermor. Han er kosete, snill, renslig og veldig matglad. Pelsen har blitt blankere (selv om han fortsatt røyter en god del) og formen hans er bra. For tiden virker han ikke spesielt leken, men bruker mye av tiden på å titte ut av vinduet og på den måten holde seg oppdatert på hva som måtte skje ute i den store verden:-)

Zlatan er kastrert, chippet, fått ormekur og vaksine. 
Vi antar han er ca 2 år gammel, og ønsker han skal få et hjem med gode utemuligheter. Zlatan vil nok trives best i et hjem uten andre dyr og små barn.
Trolig så vil han være noe tilbakeholden når han kommer i et nytt hjem, men det vil nok endre seg etter noen dager.

Zlatan kan leve i 20 år så det er viktig at ny eier er klar over hvilket ansvar du/dere påtar dere. Zlatan har som mange andre katter dessverre vært uheldig med sitt første hjem derfor er det viktig at det neste hjemmet blir hans siste. Vi vil han skal få et trygt og stabilt hjem som vil ta godt vare på hen så lenge han lever.

Omplasseringsgebyr på kr. 600,- som betales kontant ved omplassering. 
Interesserte bes ta kontakt med fostermor Nina på tlf: 93 64 83 66 etter kl. 18 00. 
Kun seriøse henvendelser.