Omplasseres

Zlatan venter tålmodig på foralltid-hjem.

Zlatan venter tålmodig på foralltid-hjem.

Mitt navn er Zlatan, det har fostermor kalt med fordi hun syntes jeg lignet så på den svenske fotballspilleren da hun fikk meg i hus. Da var jeg lang, tynn og skeptisk. Den tida er forbi, nå er jeg en skikkelig "godklump" sier fostermor, Kjekkas sier jeg.

Jeg er ca 2 år gammel og har hatt et hjem en gang i tida. Måtte fanges i felle, så redd var jeg. Da jeg kom til veterinæren ble jeg kastrert, ID-merket, vaksinert og fikk ormekur.

Etter noen uker i fosterhjem så har jeg blitt en trivelig kar, matglad og leken. Går veldig fint sammen med fostermors hund Timmy, men liker å jage husets vakre kattefrøken, som derfor synes han er skummel og hun holder seg helst på trygg avstand.

Jeg er til tider veldig pratsom, har mye på hjertet og snakker med høy stemme. Mye fordi at jeg lengter så etter å få gå ut, så mitt nye hjem må ha gode utemuligheter.

Fostermor sier at jeg vil passe i de fleste hjem, men helst ikke der det bor små barn, de synes jeg virker noe skumle.

Jeg liker godt å være med på ting som skjer.

Jeg ønsker meg et nytt hjem som vil ta godt vare på meg så lenge jeg lever, husk at en kjekkas som meg kan bli 20 år. Gode utemuligheter er helt nødvendig for at jeg skal trives. Kan også nevne at jeg er helt renslig og grei å ha i hus.

Hvis du/dere vil bli min nye familie så ta kontakt med fostermor Nina på tlf: 93 64 83 66 etter kl. 18 00. Omplasseringsgebyr på kr. 600,-, kontant eller vipps.
Kun seriøse henvendelser.