Melody venter på ny stab

Jeg heter Melody.

Navnet har jeg fått fordi jeg har en praktfull stemme, jeg roper høyt når jeg synes det er på tide at fostermor slipper oss (meg og Karisma) ut fra hybelen. Jeg har svart og hvit, langhåret pels, en riktig skjønnhet.

Jeg elsker å bli klødd på ryggen og kos er det beste som finnes, da maler jeg høyt. Nå har jeg også funnet ut at hvis jeg hopper opp i fanget så blir det enda mer kos. Jeg liker også å leke og noen ganger farer jeg som en tornado gjennomhuset. Er ikke så veldig glad i å bli båret.

Kan også fortelle at jeg er veldig flink i bilen, vi kjørte 2 timer da fostermor henta oss og jeg sa nesten ikke et eneste mjau, bare når bilen stoppa, f.eks. rødt lys. Skal jeg være med på tur, er det viktig at jeg har skikkelig transportbur og at jeg ikke slippes ut på ukjent sted.

Jeg har en flott pels (når den vokser helt ut igjen) som vil kreve at du er villig til å børste meg ofte. Da jeg kom i fosterhjemmet var pelsen full av vonde tover. Da jeg våkna etter å ha fått stikk i rumpa, hadde jeg fått ny frisyre. 

Jeg har hele tiden bodd sammen med Karisma, vet ikke hvordan vi er i slekt – mor/datter, søstre?

Jeg har møtt husets sjef, Mia, men vi er fremdeles ikke blitt venner. Derfor tror fostermor at det vil være best om jeg blir enepus hvis jeg ikke lenger kan bo sammen med Karisma. 

Ønsker du deg to nydelige skjønnheter, så har du sjansen nå. Jeg og Karisma er veldig knytta til hverandre, men det er ingen betingelse.

Jeg har aldri bodd sammen med barn og hund, har møtt barn, men syntes det ble litt slitsomt.

Født: Vet ikke helt når, tror jeg kan være ca. 1-2 år gammel
Adopsjonsgebyret dekker: Full helsesjekk, vaksine, kastrering, ID-chip, ormekur og full barbering av pelsen.

De som adopterer meg må signerer på kontrakt og godta adopsjonskriteriene.

Jeg må være inne i 4-5 uker etter at jeg har flytta til deg, slik at jeg blir trygg på deg og knytter meg til mitt nye dronningrike, før jeg skal ut på egne poter.

Det er viktig å huske på at jeg kan leve til jeg er 15-20 år og jeg har ikke lyst til å bli hjemløs/forlatt igjen, så du må være sikker på at du kan gi meg et hjem i maaaange år.

Omplasseringsgebyr på kr. 600,- betales kontant ved henting.

Er du interessert i å gi fine meg et godt hjem, kontakt fostermor Tone på tlf. 91 17 06 85. 
OBS! Jeg er i fosterhjem i Grue, Hedmark.