Omplasseres

Melody venter på ny stab

Jeg heter Melody. Navnet har jeg fått fordi jeg har en praktfull stemme, jeg roper høyt når jeg synes det er på tide at fostermor kommer på besøk til oss (meg og Karisma) på hybelen. Jeg maler høyt når jeg blir kost med og lager også andre godlyder. Når jeg får godteri av fostermor, er det godt å være meg. Jeg har svart og hvit, langhåret pels, en riktig skjønnhet.

Jeg elsker å bli klødd på ryggen og kos er det beste som finnes, har ikke helt forstått det med å ligge på fanget eller bli båret, men får jeg litt tid på meg, så kanskje jeg skjønner hva som er bra med det. Jeg liker også å leke, men blir litt «dorsk» i denne varmen, kunne tenkt meg å gå ut, men det får jeg ikke lov til av fostermor.

Kan også fortelle at jeg er veldig flink i bilen, vi kjørte 2 timer da fostermor henta oss og jeg sa nesten ikke et eneste mjau, bare når bilen stoppa, f.eks. rødt lys. Skal jeg være med på tur, er det viktig at jeg har skikkelig transportbur og at jeg ikke slippes ut på ukjent sted.

Jeg har en pels (når den vokser ut igjen) som vil kreve at du er villig til å børste meg ofte. Da jeg kom i fosterhjemmet var pelsen full av vonde tover. Vi ble putta i bilen og dro i vei, der møtte vi en dame som ga meg et stikk i rumpa. Da jeg våkna, hadde jeg fått ny frisyre. Egentlig ganske greit med sommerfrisyre i denne varmen!

Jeg har hele tiden bodd sammen med Karisma, vet ikke hvordan vi er i slekt – mor/datter, søstre? Jeg har også bodd sammen med flere andre puser tidligere, så jeg tror det skal gå greit, bare vi får litt tid på oss til å bli kjent. Jeg har ikke har møtt husets sjef, Mia, ennå, da hun nesten ikke er hjemme.

Ønsker du deg to nydelige skjønnheter, så har du sjansen nå. Jeg og Karisma er veldig knytta til hverandre, men det er ingen betingelse. Jeg vil nok fort finne meg til rette som enepus eller sammen med en annen pus.

Jeg har aldri bodd sammen med barn og hund, så vet ikke hvordan det vil fungere. Litt større barn går nok helt fint, men usikker på små barn og hund.

Født: Vet ikke helt når, tror jeg kan være ca. 2-3 år gammel

Klar for nytt hjem: Nå

Adopsjonsgebyret dekker:

 • Full helsesjekk
 • 1. del av grunnvaksinen,
  • Min nye stab må sørge for at jeg får del 2
  • Kastrering
  • ID-chip
  • Ormekur
  • I tillegg fikk jeg full barbering av pelsen. Nå har jeg løvemanke, knestrømper og den flotte bustete halen min.

De som adopterer meg må signerer på kontrakt og godta adopsjonskriteriene.

Jeg må være inne i 4-5 uker etter at jeg har flytta til deg, slik at jeg blir trygg på deg og knytter meg til mitt nye dronningrike, før jeg skal ut på egne poter.

Det er viktig å huske på at jeg kan leve til jeg er 15-20 år og jeg har ikke lyst til å bli hjemløs/forlatt igjen, så du må være sikker på at du kan gi meg et hjem i maaaange år.

Omplasseringsgebyr på kr. 600,- betales kontant ved henting.

Kan du tenke deg å gi meg et foralltid-hjem, kontakt fostermor Tone på tlf. 91 17 06 85.

OBS! Jeg er i fosterhjem i Grue, Hedmark.