Karisma søker ny stab

Jeg heter Karisma. 

Jeg er en svart, hvit, langhåret skjønnhet. Navnet har jeg fått fordi fostermor sier jeg er full av karisma, men det tar litt tid før jeg viser den. 

Jeg er veldig flink i bilen, vi kjørte 2 timer da fostermor henta oss og jeg sa ikke et eneste mjau. Skal jeg være med på tur, er det viktig at jeg har skikkelig transportbur og at jeg ikke slippes ut på ukjent sted.

Jeg skjønte ikke helt at kos var noe bra da jeg kom til fosterhjemmet, trakk meg litt unna, men nå oppsøker jeg fostermor for å få kos. Noen ganger står jeg nesten på hodet når fostermor klør meg på ryggen. Er med overalt, unntatt når støvsugeren kommer fram. Har ikke helt forstått det med å ligge på fanget, men får jeg litt tid på meg, så tror fostermor det vil komme etter hvert. Ligger gjerne ved siden av i sofa’n og da er det godt å bli klødd på magen og ryggen. Jeg liker også å leke, men absolutt ikke å bli båret.

Jeg har en flott pels (når den vokser helt ut igjen) som vil kreve at du er villig til å børste meg ofte. Da jeg kom i fosterhjemmet var pelsen full av vonde tover. Da jeg våkna etter å ha fått stikk i rumpa, hadde jeg fått ny frisyre. 

Jeg har hele mitt liv bodd sammen med Melody, vet ikke hvordan vi er i slekt – mor/datter, søstre? Selv om jeg har bodd sammen med flere andre puser tidligere, så er jeg litt usikker på fremmede puser. Er fremdeles ikke særlig glad i å møte husets dronning, Mia. Vil nok være best om jeg kan være alenekatt, hvis jeg ikke kan bo sammen med Melody.

Ønsker du deg to nydelige skjønnheter, så har du sjansen nå. Jeg og Melody er veldig knytta til hverandre, men det er ingen betingelse. 

Jeg har aldri bodd sammen med barn og hund, har møtt barn og synes de er litt skumle. 

Født: Vet ikke helt når, tror jeg kan være ca. 1-2 år gammel
Adopsjonsgebyret dekker: Full helsesjekk, vaksine, kastrering, ID-chip, ormekur og full barbering av pelsen. 

De som adopterer meg må signerer på kontrakt og godta adopsjonskriteriene. 
Jeg må være inne i 4-5 uker etter at jeg har flytta til deg, slik at jeg blir trygg på deg og knytter meg til mitt nye dronningrike, før jeg skal ut på egne poter. 
Det er viktig å huske på at jeg kan leve til jeg er 15-20 år og jeg har ikke lyst til å bli hjemløs/forlatt igjen, så du må være sikker på at du kan gi meg et hjem i maaaange år. 

Omplasseringsgebyr på kr. 600,- betales kontant eller med Vipps ved henting. 

Er du interessert i å gi fine meg et godt hjem, kontakt fostermor Tone på tlf. 91 17 06 85. 
OBS! Jeg er i fosterhjem i Grue, Hedmark.