Omplasseres

Karisma søker ny stab

Jeg heter Karisma. Navnet har jeg fått fordi fostermor sier jeg er full av karisma, men det tar litt tid før jeg viser den. Jeg møter alltid fostermor i døra når hun kommer inn på hybelen vår, ofte vanker det noe godt og da sitter jeg pent og venter til jeg får en bit. Jeg er ikke så «frampå» som Melody, så fostermor må passe på at Melody ikke snapper mitt godteri i tillegg til sitt eget. Jeg er en svart, hvit, langhåret skjønnhet.

Kan også fortelle at jeg er veldig flink i bilen, vi kjørte 2 timer da fostermor henta oss og jeg sa ikke et eneste mjau. Skal jeg være med på tur, er det viktig at jeg har skikkelig transportbur og at jeg ikke slippes ut på ukjent sted.

Jeg liker å bli klødd på magen, tok litt tid før fostermor fant ut det, for etter at jeg hadde vært hos dama som ga meg stikk i rumpa, hadde jeg et sår på magen og var litt redd for magen min.

Har ikke helt forstått det med å ligge på fanget eller bli båret, men får jeg litt tid på meg, så kanskje jeg skjønner hva som er bra med det. Jeg liker også å leke, men blir litt «dorsk» i denne varmen, kunne tenkt meg å gå ut, men det får jeg ikke lov til av fostermor.

Jeg har en pels (når den vokser ut igjen) som vil kreve at du er villig til å børste meg ofte. Da jeg kom i fosterhjemmet var pelsen full av vonde tover. Da jeg våkna etter å ha fått stikk i rumpa, hadde jeg også fått ny frisyre. Egentlig ganske greit med sommerfrisyre i denne varmen!

Jeg har hele tiden bodd sammen med Melody, vet ikke hvordan vi er i slekt – mor/datter, søstre? Jeg har også bodd sammen med flere andre puser tidligere, så jeg tror det skal gå greit, bare vi får litt tid på oss til å bli kjent. Jeg har ikke har møtt husets sjef, Mia, ennå, da hun stort sett er ute på eventyr i varmen. Jeg freste riktignok til henne da jeg kom hjem fra veterinæren for sikkerhets skyld da hun kom og stakk snuten helt opp i buret mitt.

Ønsker du deg to nydelige skjønnheter, så har du sjansen nå. Jeg og Melody er veldig knytta til hverandre, men det er ingen betingelse. Jeg vil nok fort finne meg til rette som enepus eller sammen med en annen pus.

Jeg har aldri bodd sammen med barn og hund, så vet ikke hvordan det vil fungere. Litt større barn går nok helt fint, men usikker på små barn og hund.

Født: Vet ikke helt når, tror jeg kan være ca. 1-2 år gammel

Klar for nytt hjem: Nå

Adopsjonsgebyret dekker:

 • Full helsesjekk
 • 1. del av grunnvaksinen,
  • Min nye stab må sørge for at jeg får del 2
  • Kastrering
  • ID-chip
  • Ormekur
  • I tillegg fikk jeg full barbering av pelsen. Nå har jeg løvemanke, knestrømper og den flotte bustete halen min.

De som adopterer meg må signerer på kontrakt og godta adopsjonskriteriene.

Jeg må være inne i 4-5 uker etter at jeg har flytta til deg, slik at jeg blir trygg på deg og knytter meg til mitt nye dronningrike, før jeg skal ut på egne poter.

Det er viktig å huske på at jeg kan leve til jeg er 15-20 år og jeg har ikke lyst til å bli hjemløs/forlatt igjen, så du må være sikker på at du kan gi meg et hjem i maaaange år.

Omplasseringsgebyr på kr. 600,- betales kontant ved henting.

Er du interessert i å gi denne fine pusen et godt hjem, kontakt fostermor Tone på tlf. 91 17 06 85. OBS! Jeg er i fosterhjem i Grue, Hedmark.