Sjokolade ønsker seg sitt for-alltid hjem

Sjokolade var veldig forsiktig da hun kom til fosterhjemmet. Hun søkte tilflukt under en seng, og det tok tid før hun kom fram. Sjokolade har hatt et godt hjem, men dessverre så mista hun både matmor og matfar og hun la ut på vandring. Heldigvis fant hun noen som ville hjelpe henne og tok kontakt med DN. 

Pelsen hennes var full av floker, men heldigvis syntes hun det var deilig å få fjernet disse. Det tok flere timer å få vekk flokene, dermed ble det masse kos og vi ble godt kjent, samtidig som de vonde flokene forsiktig ble klippet vekk. Hun malte fornøyd mens flokene ble fjernet.

Etterhvert ville hun også ut av rommet sitt og oppfører seg nå som om hun eier hele huset. Hun går fint overens med barna og de to andre kattene her.  Hun kan derfor fint bo sammen med en annen pus, bare de to får god tid til å bli kjent med hverandre.

Sjokolade er en veldig hyggelig, rolig og kosete pus, hun elsker kos og oppmerksomhet og liker å være sammen med menneskene sine. Hun er ikke verdens tøffeste pus og kan skvette og gjemme seg hvis man kommer brått på.

Vi tror drømmefamilien hennes er en rolig familie. Hvis de har barn, vil hun nok foretrekke noen som ikke er altfor små.

Vi ønsker at Sjokolade skal få et trygt og godt hjem der hun vil bli tatt godt vare på så lenge hun lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar.

Sjokolade må holdes inne i minst 4 uker i sitt nye hjem før hun kan slippes ut, men da ønsker hun seg gode utemuligheter.

Sjokolade var allerede kastrert, nå er hun også ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.

Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.

Vi skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet. 

Interesserte bes kontakte fostermor Anne på tlf: 91 60 06 96.