Våre dyr

Lilly

Av 12. januar 2020 januar 15th, 2020 Ingen kommentarer

Hei, jeg heter Lilly

Fostermor sier jeg er definisjonen på en rehabiliteringskatt. Det har tatt flere måneder for meg til å venne meg til mennesker, men jeg er endelig klar for mitt for-alltid hjem.

Jeg ble fanget inn sammen med over 30 andre puser fra en kattekoloni i begynnelsen av august, kom til min nåværende fostermor i slutten av august. Veldig sjenert, gjemte meg bak sofaen i over en uke før jeg turte komme frem på dagtid. Etterhvert kom jeg frem og spiste selv om fostermor var i stua og jeg satt i vinduskarmen og tittet på fuglene. Med en gang fostermor beveget seg, så løp jeg og gjemte meg.

Etter to måneder tok fostermor inn en kattunge som var veldig kosete og leken. Jeg fikk med meg dette og skjønte til slutt at mennesker kanskje ikke er så farlige, og jeg ble mer og mer varm i trøya og fostermor fikk for første gang klappe meg.

Det har nå gått fem måneder og jeg er verdens mest kosete katt. Jeg elsker å leke med laserpenn og bamsene mine. Jeg ligger tett inntil fostermor i sofaen hele tiden, og rikker meg ikke selv om fostermor beveger seg.

Jeg liker ikke å bli løftet, men stritter heller ikke imot.

Elsker godbiter, holder alltid fostermor med selskap på kjøkkenet og kommer når hun roper på meg.

Jeg vil trives best i en familie uten barn og vil trenge noen som har tålmodighet, da jeg nok trenger tid på å bli trygg i et nytt hjem, men vi vet at det lar seg gjøre. Til syvende og sist blir du sittende igjen med verdens herligste katt. Vil nok trives best uten andre dyr, der jeg får all oppmerksomhet.

Jeg ønsker meg et trygt og godt hjem der jeg blir tatt godt vare på så lenge jeg lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar. Jeg har ikke lyst til å bli hjemløs igjen.

Jeg må holdes inne i minst 4-6 uker i mitt nye hjem før jeg kan slippes ut, muligens lengre. Jeg må først bli trygg inne og på mine nye mennesker, men vil da trolig sette pris på gode utemuligheter.

  • Jeg er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.
  • Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.
  • DN Lhmr og omegn skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Du finner adopsjonskontrakten på https://www.db-lillehammer.no/tenker-du-pa-a-adoptere-en-katt-fra-oss/

Har du lyst til å bli min nye familie, ta kontakt og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby meg:

  • E-post til lillehammer@dyrebeskyttelsen.no
  • PM på facebook
  • Kontaktskjema på www.db-lillehammer.no
  • Ring oss på tlf. 938 48 639 tirs og tors kl. 19.00-21.00

Jeg håper å høre fra deg.

Legg igjen et svar