Våre dyr

Lynx

Av 31. januar 2020 februar 16th, 2020 Ingen kommentarer

Hei, dette er Lynx

Lynx er en søt liten dame på ca. 1 år. Hun var redd og engstelig da hun kom til fosterhjemmet, men etter å ha fått varme og trygghet er hun nå en annen katt.Maler og koser seg så fort hun får oppmerksomhet.

Lynx er litt skvetten og vár for høye lyder. Hun vil nok trives best i et hjem uten andre dyr. Fordi hun er litt skvetten, vil hun trives best i et rolig hjem uten barn, med 1-2 voksne.

Det nye hjemmet må gi henne tid og ha tålmodighet til å bli trygg i sitt nye hjem. Best om hun får et eget rom til å begynne med, der hun kan få besøk og bli trygg før hun får utforske resten av boligen når hun er klar for det.

Lynx kom inn sammen med flere andre fra en kattekoloni, noen av de har allerede fått nye hjem og nå håper Lynx det er hennes tur til å finne drømmehjemmet.

Vi ønsker at Lynx skal få et trygt og godt hjem der hun blir tatt godt vare på så lenge hun lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar.

Lynx må holdes inne i minst 4 uker i sitt nye hjem før hun kan slippes ut, muligens lengre til hun blir helt trygg på menneskene sine, men da ønsker hun seg gode utemuligheter.

Har du lyst til å bli Lynx’s nye familie, ta kontakt og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby henne:

  • E-post til lillehammer@dyrebeskyttelsen.no
  • PM på facebook
  • Kontaktskjema på www.db-lillehammer.no
  • 938 48 639 tirs og tors kl. 19.00-21.00

Lynx håper å høre fra deg.

Legg igjen et svar