Våre dyr

Maximo

Av 8. juni 2019 august 2nd, 2019 Ingen kommentarer

Hei, jeg heter Maximo
Jeg er en veldig kjælen hannkatt på ca 5 år. Jeg søker mye kos og oppmerksomhet, og er veldig glad i å bli klappet. Eneste stedet jeg ikke vil klappes på er helt bakerst på sidene av ryggen og nedover bakbeina. Går greit å løfte og bære meg, men er ikke så veldig begeistret for det.

Jeg spiser, drikker, sover og går på dokassen mi. Til å begynne med var jeg ikke veldig flink til å vaske meg, det kom av at jeg var sliten og i dårlig form. Nå holder jeg pelsen ren og fin, men setter stor pris på at fostermor gir meg «spabehandling» med børste.

Jeg har aldri møtt små barn, så litt usikker på hvordan jeg ev. takler det, men jeg er ikke redd eller skeptisk til høye eller skarpe lyder, så med rolig tilvenning vil det nok gå fint. Jeg har heller aldri møtt hunder.

Jeg er veldig nysgjerrig overfor andre katter, og er ikke den som freser bare jeg ser en annen katt. Fostermor skryter veldig av meg fordi jeg er en så rolig og snill katt.

Til å begynne med lå jeg ofte i vinduskarmen og studerte det som skjedde ute. Nå har jeg fått lov å gå ut sammen med de to andre pusene i heimen. Jeg syntes det var fryktelig trist å være inne, mens de andre var ute på eventyr. Jeg koser meg, og kommer alltid når fostermor roper på meg. Til og med naboene skryter av meg og sier at de aldri har opplevd så kjælen katt før. Selv om jeg er veldig glad i å være ute, ligger jeg også gjerne på sofaen og mottar mengder med kos.

Maximo må holdes inne i minst 4 uker i sitt nye hjem før han kan slippes ut, men da ønsker han seg gode utemuligheter.
Maximo er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.
Omplasseringsgebyr kr 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.
Vi skriver adopsjonskontrakt med det nye hjemmet.

Har du lyst til å bli min nye familie, ta kontakt og fortell litt om deg selv.
-E-post : lillehammer@dyrebeskyttelsen.no
-PM på Facebook
-kontaktskjema på www.db-lillehammer.no
-tlf. 938 48 639 tirsdag torsdag kl. 19-21

Jeg håper å høre fra deg!

Legg igjen et svar