Mitt navn er Mille, det har jeg fått av fostermor. I vår ble jeg og mine tre små kattunger funnet ute i skogen i Ringebu. Heldigvis ble vi funnet av snille mennesker som tok oss med hjem, og der fikk vi være ett par uker. Deretter gikk ferden til fostermor hvor jeg fortsatt bor.

Jeg var svært avmagret og utsultet da jeg ble funnet, livet er vanskelig for en hjemløs kattemamma. Men, heldig som jeg var så fikk jeg en ny sjanse.

Nå har ungene blitt så store at de har fått nye hjem og nå er det min tur. Fostermor sier at jeg er så snill, søt, vakker og omgjengelig at jeg kan passe inn i de fleste hjem. Jeg ønsker å bli enepus da jeg ikke liker verken hunder eller katter, mennesker derimot, det elsker jeg:-)

Jeg er en ung pus, ca. ett år gammel, helt renslig, leken, matglad, sosial og omgjengelig og ønsker meg en familie som vil bruke mye tid sammen med meg. Akkurat nå trives jeg godt med å være inne, men etter hvert vil jeg nok sette pris på gode utemuligheter. Jeg skjønner ikke poenget med klorestativ, sofaen er mye bedre:-)

Jeg har time til kastrering 9. juli så etter den 10. er jeg klar for nytt hjem. Da vil jeg også være ID-merket, ha fått enda en ormekur og første del av vaksinen. Fostermor sier det er veldig viktig at mitt nye hjem har tenkt seg godt om før de adopterer meg for jeg kan leve til jeg blir 20 år og ALDRI mer vil jeg bli hjemløs. Jeg ønsker at mitt nye hjem skal ta godt var på meg så lenge jeg lever.

Hvis du har lyst til å hilse på meg og vite mer om meg så ta kontakt og fortell litt om hva du kan tilby meg.

  • E-post: lillehammer@dyrebeskyttelsen.no
  • PM på facebook
  • Kontaktskjema på www.db-lillehammer.no
  • Ring oss på tlf. 938 48 639 tirs og tors kl. 19.00-21.00

Jeg håper å høre fra deg.

Legg igjen et svar