Skip to main content
Våre dyr

Pepsi

Av 19. september 2023september 22nd, 2023Ingen kommentarer

Vi tror Pepsi er under 1 år og har fått fødselsdag 1/11-22.

Pepsi har gått ute noen måneder, men fikk mat og vann av snille mennesker før hun kom i fosterhjem.

Fosterforeldrene forteller at hun er en veldig nysgjerrig pus, så selv om hun var litt skvetten den første dagen så utforsket hun hele leiligheten vår med en gang og har aldri gjemt seg. Hun er veldig sosial og kontaktsøkende og vil gjerne være der det er folk. Fra dag en har hun sittet i sofaen med oss og malt høyt. Liker veldig godt å kose og å bli klødd på hodet. Hun følger etter oss når vi går inn på et annet rom og vil være med overalt.

Pepsi er også veldig glad i å leke og har spesielt fått sansen for en fjærleke som hun bærer med seg overalt. Hun er også flink til å aktivisere seg selv, så om lekene ligger fremme så går hun og sjekker om de er døde med jevne mellomrom. Dette er en pus med masse personlighet som har sjarmert fosterforeldrene sitt i senk. Hun er veldig pratsom og «kurrer» til oss når hun vil si oss noe, men har vært helt stille på natten. Vi har ingen andre kjæledyr, men har merket at hun blir litt stressa når naboens hund bjeffer. Nødhjemmet hennes hadde hund som hun ikke kom overens med. Når Pepsi har sett katt utenfor vinduet, blir hun veldig redd og stressa. Derfor tror vi at Pepsi passer best som alenepus.

Vi tror Pepsi vil passe i de fleste familier, da hun er veldig snill og sosial. Hvis det er barn i familien, bør de være litt eldre, da hun kan bite litt under kos/lek.

Pepsi må holdes inne i minst 4-6 uker i sitt nye hjem før hun kan slippes ut. Hun er veldig interessert i alt som skjer i hagen, så hun ønsker seg gode og trygge utemuligheter.

Pepsi ønsker seg et trygt og godt hjem der hun blir tatt godt vare på så lenge hun lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar. Hun vil ikke bli hjemløs igjen.

  • Pepsi er kastrert, ID-merket, har fått 1. del av grunnvaksinen og ormekur. Hennes nye familie må sørge for at han får del 2 av grunnvaksinen i slutten av september.
  • Omplasseringsgebyr kr. 1.300,- betales kontant eller med vipps ved henting.
  • DN Lhmr og omegn skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Anbefaler å lese igjennom kontrakten på forhånd. www.db-lillehammer.no/tenker-du-pa-a-adoptere-en-katt-fra-oss/

Har du lyst til å bli Pepsis nye familie, fyll inn søknadsskjemaet www.db-lillehammer.no/adopsjon/ så kontakter fostermor deg.

Mens Pepsi venter på sin for-alltid familie, bor hun i fosterhjem i Gjøvik.