Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og Omegn personvern

Personvernregler
Databeskyttelse hos Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn

Ansvar
Behandlingsansvarlig: Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn

Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn ønsker deg velkommen til ditt besøk på vår nettside og din interesse for vår organisasjon og virke, vårt arbeid for god dyrebeskyttelse og dyrevelferd.

Å beskytte dine personopplysninger er viktig for oss. Alle nettbaserte aktiviteter i Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn foregår i samsvar med gjeldende lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger og datasikkerhet. Denne databeskyttelsesinformasjonen informerer deg om hvordan Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn håndterer informasjon under besøket på Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegns nettside, samt behandling av personopplysninger hos Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn.

Innsamling og behandling av personopplysninger på nettside
Nettstedet til Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn kan generelt brukes uten å gi fra seg personopplysninger. Personopplysninger refererer til all informasjon som identifiserer deg, for eksempel navn, e-postadresse eller postadresse. Slike data lagres kun hvis du gir den til Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn, for eksempel når du registrerer deg som medlem, eller adopterer dyr.

Behandling av personopplysninger
Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn behandler personopplysninger kun med formål å registrere medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge, etter utfylt skjema for medlemskap er fylt inn og sendt.

Dine opplysninger blir behandlet i henhold til samtykke og GDPR Art. 7 Samtykke. Du kan når som helt tilbakekalle ditt samtykke ved å kontakt oss. Ditt medlemskap blir da slettet.

Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn behandler også dine personopplysninger i form av en kontrakt, når du adopterer dyr fra oss eller melder deg som fosterhjem. Dine opplysninger blir behandlet i henhold til GDPR Art. 5. (prinsipper ved behandling av personopplysninger). samt Art. 6, 1 b (lovlighet ved behandling av personopplysninger).

Personopplysninger som vi får tilsendt eller samler inn for å registrere medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge er: navn, e-post, telefonnummer, adresse, ønsket medlemskap og dine kommentarer til medlemskapet.
Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn samler ikke inn spesielle kategoriske personopplysninger som: rase eller etnisitet, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, helseopplysninger, seksuell legning, biometriske data, religiøs eller filosofisk tro, genetiske data og lignende.

Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn sikrer at alle data skal lagres trygt og tar alle forholdsregler for sikkerhet og for å forhindre uautorisert tilgang til informasjon.

Formål med behandlingen
Med unntak av de tilfeller som er beskrevet her, vil Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn bruke dine personlige data utelukkende for medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge, teknisk administrasjon av nettstedet og for generell kommunikasjon med deg.

Bortsett fra de tilfeller som er beskrevet her, vil Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn ikke overføre dine personlige opplysninger til tredjeparter eller bruke det andre steder.

Personlig informasjon vil aldri bli delt med tredjeparter, unntaket er sikre leverandører som utfører nødvendige tjenester som print, post og fakturatjenester for ditt medlemskap.

De ansatte i Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn er forpliktet til å opprettholde konfidensialitet og er bundet av taushetsplikt.

Internasjonal overføring utenfor EU
Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn overfører ikke personopplysninger til andre utenfor EU / EEC.

Frihet til å velge
Du kan fritt bestemme hvilken annen type informasjon du gjør tilgjengelig for Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn utover den informasjonen du gir i skjema for medlemskap.

Hvis du har endret dine personopplysninger (for eksempel postnummer, e-postadresse eller postadresse), kan du logge inn på Dyrebeskyttelsen Norge Mine Sider eller kontakte Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn for å korrigere eller oppdatere opplysningene.
Telefon: +47 938 48 639 tirs eller tors fra kl 19.00 til 21.00 E-post: lillehammer@dyrebeskyttelsen.no

Cookies (informasjonskapsler)
Cookies er små filer som er midlertidig er plassert på harddisken din. De brukes kun for å få informasjon om bruken av Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn sin nettside. Dette gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen automatisk neste gang du besøker Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn sin nettside.

Avhengig av innstillingene dine, kan nettleseren din automatisk godta informasjonskapsler. Du kan imidlertid endre nettleserinnstillingene når som helst og bruke vårt nettsted uten informasjonskapsler.

Sikkerhet
Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn tar forholdsregler for å beskytte dine personlige data mot tap, ødeleggelse, forfalskning, manipulering og uautorisert tilgang. Dette gjøres selvsagt i samsvar med lovbestemt databeskyttelsesregulering av EU og Datatilsynets retningslinjer for IKT-sikkerhet.

Sletting av personopplysninger
Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn kan ha personopplysninger om deg hvis du har eller har hatt et medlemskap hos Dyrebeskyttelsen Norge, er eller har vært fosterhjem eller har adoptert dyr fra oss.
Personopplysninger hos Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn blir slettet:

  • Når du ikke lenger er medlem i Dyrebeskyttelsen Norge
  • Eierskifte på adoptert dyr (du må ta kontakt med oss)
  • Dyret lever ikke lenger (du må ta kontakt med oss)
  • Kontrakter i henhold til arkivloven

Lenker til andre nettsteder
Disse personvernreglene gjelder for http://www.db-lillehammer.no/, et nettsted for Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn. Nettstedet kan inneholde lenker til andre sider utenfor Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn.

Hvis du forlater nettstedet til Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn, anbefales det å lese nøye gjennom personvernreglene for hvert nettsted som samler personopplysninger.

Tredjepartsleverandører
Alle tredjepartsleverandører av Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn og Dyrebeskyttelsen Norge har inngått Databehandleravtale. Denne avtalen sikrer din beskyttelse i henhold til:
Personopplysningsloven § 13, jf. § 15 og personopplysningsforskriftens kap.2
I henhold til «Generell databeskyttelsesforskrift» er EUs generelle databeskyttelsesforskrift 2016/679 Artikkel 28, Artikkel 49 (1), Artikkel 32 (1).

Rett til informasjon
Har du har spørsmål angående behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss:
Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn.
E-post: lillehammer@dyrebeskyttelsen.no Telefon: +47 938 48 639 tirs eller tors fra kl 19.00 til 21.00

Rett til innsyn
Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, og hva vi bruker de til. Du kan selv se hvilke personopplysninger vi har om deg ved å logge deg inn på Dyrebeskyttelsen Norge Mine Sider
På forespørsel vil du bli informert skriftlig i henhold til gjeldende lover om hvilke personopplysninger Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn har om deg.

Endringer i personvernerklæringen
Dyrebeskyttelsen Norge Lillehammer og omegn kan oppdatere personvernreglene på dette nettstedet, så det anbefales at du sjekker denne siden ved jevne mellomrom.