Skip to main content

Skipper’n heter jeg og jeg har fått f.dato 1/8-2016.

Jeg en sosial fyr som liker å være med menneskene mine der ting skjer. Jeg er ingen skravlebøtte, men noen ganger har jeg litt og si. Som godt voksen herremann, har jeg noen særheter.

Jeg er ingen fangkatt (bare sammen med favorittnabo’n min når hun kommer på besøk), men legger meg gjerne ved siden av deg i sofaen. Da liker jeg å bli klødd i nakken, bak ørene og bli børsta på ryggen, da durer motoren. Magen, potene og halen liker jeg ikke å bli tatt på, da kan jeg bli irritert. Ellers har jeg fire solide poter som jeg liker å ha godt planta på jorda, men finner meg i å bli løfta og båret når det er absolutt nødvendig.

Jeg er litt selektiv når det gjelde andre katter. Det er flere puser i fosterhjemmet, de er noen pyser, så og jeg vil jeg jage de hvis jeg får sjansen, derfor har jeg eget rom. Når jeg skal være sammen med fostermor, så må de «gjemme» seg bak en lukket dør. Når nabopusen kommer på besøk, synes jeg det er tryggest å komme inn til matmor.

Det jeg ønsker meg er et rolig hjem uten barn og andre dyr. Fostermor sier jeg bør bo et sted der det ikke er nabokatter i nærheten, et boligfelt er ikke drømmestedet mitt. En gård/småbruk der det er litt avstand til naboer, vil være drømmehjemmet for meg. Jeg må holdes inne i minst 4-6 uker i mitt nye hjem før jeg kan slippes ut, slik at jeg vet at du er mitt menneske og at det er vårt hjem.

Tålmodig er jeg også, jeg maser ikke når jeg må være inne eller på rommet mitt.

Når jeg er inne, liker jeg å «jakte» på godbiter. Ute er jeg en flink jeger og kommer gjerne med gaver til deg. Jeg er ikke vanskelig i matvegen, spiser det meste av både tørr- og våtfòr, men har selvfølgelig noen favoritter. Det er viktig at jeg får kvalitetsfòr fra veterinær eller dyrebutikk.

Jeg fikk begynne å gå ut her jeg bor nå mens det var snø og kaldt, men utelivet er oppskrytt om vinteren. Tok bare korte turer ut, jeg trives best inne i varmen. Jeg har frosset nok i mitt liv. Da jeg kom til fosterhjemmet, hadde jeg kraftig UVI, men det er visstnok vanlig for oss som har levd lenge ute, sier fostermor. Selv om det var fryktelig vondt, så har jeg hele tiden brukt dokassa mi. Nå er våren her og det er morsommere å være ute, men holder meg ved hjemmet og kommer med en gang fostermor roper på meg. Synes det er fint når døra står åpen, da går jeg jevnlig inn for å sjekke at fostermor fremdeles er der. Aller best er det når fostermor er ute sammen med meg.

Jeg er ikke så glad i å kjøre bil, så vil helst ikke kjøre maaange timer før jeg kommer til mitt nye hjem.

Jeg forventer selvfølgelig at du tar godt vare på meg og at jeg får bo hos deg så lenge jeg lever. Husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar. Jeg vil ikke bli hjemløs igjen.

  • Jeg er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått ormekur.
  • Før jeg flytter skal jeg få en tannrens.
  • Omplasseringsgebyr kr. 1.300,- betales kontant eller med vipps ved henting.
  • DN Lhmr og omegn skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Anbefaler å lese igjennom kontrakten på forhånd. www.db-lillehammer.no/tenker-du-pa-a-adoptere-en-katt-fra-oss/

Har du lyst til å bli min nye familie, fyll inn søknadsskjemaet www.db-lillehammer.no/adopsjon/ så kontakter fostermor deg.

Jeg håper å høre fra deg og mens jeg venter, bor jeg i fosterhjem i Grue.