Våre dyr

Sofus

Av 9. mai 2020juni 30th, 2020Ingen kommentarer

Hei.

Mitt navn er Sofus, det er det fostermor som har funnet på. Jeg er en kjekk kar på ca. 5-6 år fra Øyer. Jeg ble fanget inn med felle i vår etter å ha gått ute i over 1 år. Så fort jeg kom i fella, så la jeg meg ned og slappet av, akkurat som jeg skjønte at nå er det min tur til å få hjelp.

Jeg ble deretter levert til veterinær og fikk nødvendig behandling ble det sagt. Greit nok at jeg fikk ormekur, vaksine, chip og helsesjekk, men den kastreringen kunne jeg ha vært foruten. Resultatet av den er at jeg har mistet interessen for damer, og jeg som har vært sååå glad i damepuser..

Etter legebesøket kom jeg i fosterhjem, fint å ha egen do og god tilgang på mat og vann, men så utrolig kjedelig å være på fostermors kontor. I starten var jeg ganske sliten og sov mye, det tar på å være hjemløs pus og alltid være på vakt. Nå er jeg uthvilt og klar for nytt hjem mener fostermor. Legen sa jeg hadde litt grums i urinen så fikk med noe spesialmat som skulle hjelpe mot det. Jeg hadde også trolig vært i kontakt med oljesøl, for på ryggen var jeg så flokete at jeg måtte barberes, derfor har jeg nå en noe miserabel frisyre. Men, som fostermor sier, det vokser ut igjen og «du er en kjekk kar uansett frisyre».

Ellers kan jeg nevne at jeg har god matlyst, bruker dokassa mi, bruker fostermors stol til å kvesse klørne mine på, prater ganske så mye, synes at lek er tull og liker ikke å bli løftet da jeg fint kan gå selv. Jeg er omgjengelig, snill, kosete og folkekjær, og har en velfungerende motor som jeg maler høyt med. Har ikke møtt små mennesker også kalt barn, men hvis det skal være barn i mitt nye hjem så vil jeg de skal være store. Hunder er skumle dyr, så det vil jeg helst slippe. Fostermors katt har jeg ikke fått møte da hun løp da hun så meg.

Jeg ønsker meg et trygt og godt hjem med gode utemuligheter selv om mor sier jeg må være inne i minst 4 uker før jeg kan slippes ut.

Jeg vil ha et trygt og stabilt hjem der jeg vil bli tatt godt vare på så lenge jeg lever. Jeg har opplevd å være hjemløs og det vil jeg aldri oppleve igjen. Derfor er det viktig for både meg og fostermor at mitt nye hjem har tenkt godt igjennom det ansvaret det er å få meg i hus, husk at jeg kan leve til jeg blir 20 år.

For mer info kontakt fostermor Nina på tlf 93 64 83 66 etter kl. 18 00. Ønsker kun seriøse henvendelser.