Skip to main content
Våre dyr

Tiger – Reservert

Av 24. august 2023september 12th, 2023Ingen kommentarer

Tiger

Vi er en søskenflokk på 5 kattunger, en gutt og 4 jenter, som søker «for-alltid hjem». Vi ble født 13.06.23 og har måttet klare oss uten vår kattemamma.  Godt stell og riktig mat har vi fått av fostermamma, men nå nærmer tiden seg da vi har blitt store og sterke nok til å forlate henne. Alle er vi trygge, kosete og lekne, akkurat slik små kattunger skal være.

Vi adopteres alle ut som innekatter. Vi er klare for våre nye for-alltid hjem fra 05.09.23. Vi passer godt til enslige og par og familier med litt større barn.

Tiger er den største jenta i flokken. Ikke så rart, for hun har matlyst som en tømmerhugger. Hun er ikke redd for noe. Nysgjerrig på nye ting og vil gjerne utforske. Elsker å fange leker som beveger seg, og kan hoppe høyt for å fange de som er i luften. Liker å løpe, og er på stadiet nå der hun legger grunnlaget for til å bli verdens raskeste. Hun har særegne tegninger på pelsen og et blikk som lyser godhet og intelligens. Hun sjarmerer besøkende i senk.

Tiger er multicolor, grå og hvit.

Vi ønsker at Tiger skal få et trygt og godt hjem der hun blir tatt godt vare på så lenge hun lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar.

  • Når hun flytter er hun ID-merket, har fått 1. del av grunnvaksinen, ormekur og helsesjekk. Når hun blir litt eldre/større, skal hun kastreres og det betaler DN Lillehammer og omegn.
  • Hennes nye familie må sørge for at hun får 2. del av grunnvaksinen.
  • Omplasseringsgebyr kr. 1.300,- betales kontant eller med vipps ved henting.
  • DN Lhmr og omegn skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Anbefaler å lese igjennom kontrakten på forhånd. www.db-lillehammer.no/tenker-du-pa-a-adoptere-en-katt-fra-oss/

Har du lyst til å bli Tigers nye familie, fyll inn søknadsskjemaet www.db-lillehammer.no/adopsjon/ så kontakter fostermor deg.

Tiger håper å høre fra deg, mens hun venter bor hun i fosterhjem i Lillehammer.