Våre dyr

Anton – reservert

Av 6. september 2020september 15th, 2020Ingen kommentarer

Fostermor og far kaller meg FosterSkatten Anton, for jeg er en skatt.

Jeg er en stor pus på 5,5 kg, ca. 3-4 år, veldig sosial og elsker å kose. Jeg kan være leken, men mest av alt så elsker jeg å ligge langstrakt og slappe av. Jeg er litt skeptisk til høye lyder fra trafikken utenfor huset, og jeg liker ikke lyden av utgangsdøren som går opp og igjen. Når jeg blir stresset eller nervøs, legger jeg meg på ett trygt sted under sengen til fostermor/far, hvor jeg blir i 5 minutter for å roe meg ned før jeg kommer frem igjen for å kose.

Jeg er renslig, gjør fra meg på kattedoen og vasker meg selv ved behov. Jeg har en fin stemme, og til tider har jeg en del på hjertet, jeg er en glad pus som maler store deler av døgnet. Jeg gleder meg veldig til jeg får lov til å gå ut og utforske området utendørs.

De som har passa på meg i sommer, mens eiere har vært etterlyst, har kalt meg Langbein. Kjært barn har mange navn.

De putta meg i et bur og kjørt til dr. dyregod. Der fikk jeg et stikk og så sovna jeg. Dr. dyregod var flink, for mens jeg sov, fant han ut at jeg hadde veldig vondt, særlig når jeg tissa. Så da fostermor/-far kom for å hente meg, fikk de med seg medisiner, slik at jeg blir frisk og det ikke gjør vondt å tisse mer.

Jeg har et sår bak i nakken, men dette er renset og nå går jeg med en sokk over hodet for å beskytte såret så det får gro, det synes jeg er helt greit.

Jeg var sosial mens jeg gikk ute, men kunne være litt lunefull. Jeg var også litt lunefull de første dagene i fosterhjemmet, men nå har jeg blitt roligere. Blir ikke du også litt lunefull når du har vondt når du har vondt og ikke kan fortelle det til noen for ingen snakker samme språk som deg?

Jeg har nok en grense for hvor mye kos jeg vil ha, men når jeg har fått nok snur jeg meg bare vekk. Hvis noen fortsetter å kose, spesielt magen, så kan jeg «bite» svakt for å si at nå er det nok. Jeg er ikke så glad i å bli kost nederst på magen, men på brystet er det kjempegodt.

Jeg vil nok passe best i en rolig familie, uten små mennesker. Min nye familie må forstå og respektere mine grenser for kos.

Tror også jeg helst vil være eneste pelsklingen i hjemmet.

Jeg ønsker meg et trygt og godt hjem der jeg blir tatt godt vare på så lenge jeg lever, husk at katter kan bli 20 år, så det er et langvarig ansvar. Jeg vil ikke bli hjemløs igjen, så du må tenke deg godt om.

Jeg må holdes inne i 4-6 uker i mitt nye hjem, men da ønsker jeg meg gode og trygge utemuligheter.

  • Jeg er kastrert, ID-merket, vaksinert og har fått ormekur. Alt dette skjedde mens jeg sov.
  • Omplasseringsgebyr kr. 600,- betales kontant eller med vipps ved henting.
  • DN Lhmr og omegn skriver omplasseringskontrakt med det nye hjemmet.

Anbefaler å lese igjennom kontrakten på forhånd. https://www.db-lillehammer.no/tenker-du-pa-a-adoptere-en-katt-fra-oss

Har du lyst til å bli min nye familie, ta kontakt og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby meg:

  • E-post til lillehammer@dyrebeskyttelsen.no
  • PM på facebook
  • Kontaktskjema på www.db-lillehammer.no
  • 938 48 639 tirs og tors kl. 19.00-21.00

Jeg håper å høre fra deg.